foto

Akin Gazi

  • nar. 15.10.1981 (39 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Close
2018 Yardie
2016 Fantastická zvířata a kde je najít
2014 Desert Dancer
2012 30 minut po půlnoci
2011 Černé zlato
Ďáblův dvojník
2006 Po stopách 11. září (TV film)

TV seriály

2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
The Pilgrimage of Chains (S01E06)
2017 Soumrak templářů (TV seriál)
Find Us The Grail (S01E02)
You’d Know What to Do (S01E01)
Útěk z vězení (TV seriál)
Cesta do Phaecie (S05E06)
Lhář (S05E03)
Věznice Ogygia (S05E01)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Binned (S01E02)
The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ira Deorum (S03E10)
Anima Venator (S03E05)
Abbadon (S03E02)
další epizody (4)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Nepřátelé člověka (S02E09)
Pád z nebes (S02E08)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Customs (S08E05)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Kismet (E04)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S09E05)
2009 The Cut (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Doktorova dcera (S04E06)
2007 Skins (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Život a smrt v Římě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky