foto

Michael M. Robin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Advocate (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
2000 Metropolis (TV film)

TV seriály

2017 Valor (TV seriál)
Pilot (E01)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Bobbi Broderick (S02E06)
2003 Kingpin (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Adelle Coffin (S01E10)
Sofia Lopez (S01E04)
2002 MDs (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace