foto

Michael M. Robin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Advocate (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
2000 Metropolis (TV film)

TV seriály

2017 Valor (TV seriál)
Pilot (E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Tlaková vlna 2/2 (S05E21)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Masakr u soudu (S05E11)
Ohlédnutí 5/5 (S04E23)
další epizody (4)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Konec služby (S07E13)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Pátá dynastie (S04E10)
Náhodný cíl (S04E07)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pohřešovaná policistka (S03E10)
Dvě možnosti (S03E07)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Návnada (S02E13)
Vražedná soutěž (S02E11)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Dallas (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Absolutní oběť (S01E10)
Návrat Bostonského škrtiče (S01E02)
Starý známý (S01E01)
2009 Trust Me (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Agatha Ripp (S02E08)
Bobbi Broderick (S02E06)
2003 Kingpin (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Adelle Coffin (S01E10)
Sofia Lopez (S01E04)
2002 MDs (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Longmire (TV seriál)
Goodbye is Always Implied (S06E10)
Running Eagle Challenge (S06E09)
Cowboy Bill (S06E08)
další epizody (10)
2016 Longmire (TV seriál)
The Stuff Dreams Are Made Of (S05E10)
Continual Soiree (S05E09)
Stand Your Ground (S05E08)
další epizody (10)
2015 Longmire (TV seriál)
What Happens on the Rez... (S04E10)
Shotgun (S04E09)
Hector Lives (S04E08)
další epizody (10)
2014 Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Counting Coup (S03E09)
Harvest (S03E08)
další epizody (10)
2013 Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
Natural Order (S02E11)
další epizody (13)
2012 Dallas (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
další epizody (10)
Closer (TV seriál)
Poslední slovo (S07E21)
Nabitá atmosféra (S07E20)
Poslední pomazání (S07E19)
další epizody (6)
2011 Closer (TV seriál)
Tichý společník (S07E15)
Překážka (S07E14)
Rodinná pouta (S07E13)
další epizody (16)
2010 Closer (TV seriál)
Živý důkaz 2/2 (S06E14)
Živý důkaz 1/2 (S06E13)
Otázka zločinu (S06E12)
další epizody (14)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Hiro Yoshimura (S06E19)
Walter and Edith Krieger (S06E18)
Christian Troy II (S06E17)
další epizody (9)
2009 Trust Me (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Ruka mrtvého muže (S05E15)
Proměna (S05E14)
Takový je život (S05E13)
další epizody (20)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Wesley Clovis (S06E10)
Benny Nilsson (S06E09)
Lola Wlodkowská (S06E08)
další epizody (18)
2008 Closer (TV seriál)
Časovaná bomba (S04E10)
Poldové z Tijuany (S04E09)
Slepá ulička (S04E08)
další epizody (10)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Candy Richards (S05E14)
August Walden (S05E13)
Lulu Grandiron (S05E12)
další epizody (6)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Mezi svými: 2. část (S03E15)
Mezi svými: 1. část (S03E14)
Dokud nás smrt nerozdělí: 2. část (S03E13)
další epizody (15)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Duke Collins (S05E08)
Dr. Joshua Lee (S05E07)
Damien Sands (S05E06)
další epizody (8)
2006 Closer (TV seriál)
Ve službách krále: 2. část (S02E15)
Ve službách krále: 1. část (S02E14)
Přehnaná horlivost (S02E13)
další epizody (15)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Gala Gallardová (S04E15)
Willy Ward (S04E14)
Reefer (S04E13)
další epizody (15)
2005 Closer (TV seriál)
Předpisy vs. praxe (S01E13)
Osudové pochybení (S01E12)
Žena z Los Angeles (S01E11)
další epizody (13)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Quentin Costa (S03E15)
Cherry Peck (S03E14)
Joy Kringle (S03E13)
další epizody (15)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
Sean McNamara (S02E15)
Trudy Nye (S02E14)
další epizody (16)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Escobar Gallardo (S01E13)
Antonia Ramos (S01E12)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
další epizody (13)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace