foto

Magnus Millang

  • nar. 20.7.1981 (37 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kursk
2017 Dan Dream
2016 Komuna
2013 Žena v kleci

TV seriály

2012 Danish Dynamite (TV seriál)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 2/2 (E10)
Smrtící hra 1/2 (E09)
2010 Den 2. side (TV seriál)
2009 Mørk & Jul (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Danish Dynamite (TV seriál)
2009 Mørk & Jul (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Mørk & Jul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace