foto

Mi-yeong Hwang

  • nar. 27.5.1983 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sogongnyeo
2016 Gutbai singgeul
Woori yeonaeeui iryeok
2015 Seumool
2014 Jokgu wang
2012 1999, Myeonhee

TV seriály

2016 Manyeobogam (TV seriál)
2015 Neoreul saranghan shigan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace