foto

Min Jeong

  • nar. 19.5.1977 (42 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Yeolae
2002 Saekjeuk shigong

TV seriály

2015 Taeyangui doshi (TV seriál)
2011 Naeili omyeon (TV seriál)
2007 Nalaoreuda (TV seriál)
Saranghaedo gwaenchanhah (TV seriál)
2003 Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
2002 Golmogan saramdeul (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
1998 Maeumyi gowayaji (TV seriál)
1994 Sarangui hyanggi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky