foto

Dávid Jancsó

  • nar. 2.7.1982 (35 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Měsíc Jupitera
2015 Mládí vůdce
2014 Bílý Bůh
Tom Sawyer & Huckleberry Finn
2013 Szabadság különjárat (TV film)
2010 Oda az igazság
Projekt Frankenstein
2008 Delta
2006 Ede megevé ebédem

TV seriály

2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 38 (S01E38)
Epizoda 23 (S01E23)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (5)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace