foto

Maura Nuccetelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 In Punta di Piedi (TV film)
Rocco Chinnici (TV film)
2012 Santa Barbara (TV film)
2008 Il coraggio di Angela (TV film)
Komisař De Luca: Nepovolené vyšetřování (TV film)
Pavel VI. - papež v bouřlivých časech (TV film)
2005 Edda (TV film)
2004 Annin dům (TV film)
Rita da Cascia (TV film)
2002 Velocità massima
2001 La Sindone - 24 ore, 14 ostaggi (TV film)
Un delitto impossibile
2000 Maestrale
1998 Tre per sempre
1997 Le mani forti
1995 Altrove
1991 18 anni tra una settimana
1990 La luna nel pozzo
1987 Il grande Blek

TV seriály

2013 Rosso San Valentino (TV seriál)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2009 Il falco e la colomba (TV seriál)
2006 Nati ieri (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1998 Lui e lei (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 L'olimpiade nascosta (TV film) - povídka
2008 Il coraggio di Angela (TV film) - povídka
2001 La Sindone - 24 ore, 14 ostaggi (TV film) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky