foto

Glenn Farr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Akeelah
2004 Čarovná země
2002 Válka dobytkářů (TV film)
2000 Hlas temnoty (TV film)
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
1998 Těžké časy (TV film)
Vše, co povznáší (TV film)
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Soud cti (TV film)
1994 Intrikánka (TV film)
1992 Risk
1991 Bez identity
Hledám místo
1989 Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
Poslední svědek
Přistěhovalec
1988 Had a duha
1987 Opravdoví muži
1986 Vůbec nic společného
1985 Komando
1984 Útěk robotů
1983 Správná posádka
1980 Fatso
1977 My Dear Uncle Sherlock

TV seriály

2015 Městečko Pines (TV seriál)
2013 Nashville (TV seriál)
Dear Brother (S01E14)
You Win Again (S01E11)
2012 Nashville (TV seriál)
Where He Leads Me (S01E08)
Move It on Over (S01E05)
I Can't Help It (If I'm Still in Love with You) (S01E02)
Mentalista (TV seriál)
Piki, piki na hlavu (S04E23)
Je něco shnilého v Redmundu (S04E20)
Levné burgundské (S04E17)
další epizody (5)
2011 Mentalista (TV seriál)
Růžové šaty (S04E08)
Krev a písek (S04E05)
Malá rudá knížka (S04E02)
další epizody (9)
2010 Mentalista (TV seriál)
Ohnivá koule (S03E08)
Rudí koně (S03E05)
Trik s krví (S03E02)
další epizody (8)
2009 Mentalista (TV seriál)
Rudí býci (S02E07)
Duch (S02E05)
Šarlatové písmeno (S02E02)
další epizody (8)
2008 Mentalista (TV seriál)
Tenká červená linie (S01E08)
Rudý příliv (S01E03)
Vražda golfovou holí (S01E01)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Posmrtná maska (S02E07)
Hrdinové Republiky (S02E05)
další epizody (5)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1983 Gospel
1981 Elvis: Takhle to je!
1979 Heroes of Rock and Roll, The (TV film)

Host

TV pořady

1984 The 56th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky