foto

Glenn Farr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Akeelah
2004 Čarovná země
2002 Válka dobytkářů (TV film)
2000 Hlas temnoty (TV film)
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
1998 Těžké časy (TV film)
Vše, co povznáší (TV film)
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Soud cti (TV film)
1994 Intrikánka (TV film)
1992 Risk
1991 Hledám místo
Ztracená totožnost
1989 Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
Poslední svědek
Přistěhovalec
1988 Had a duha
1987 Opravdoví muži
1986 Vůbec nic společného
1985 Komando
1984 Útěk robotů
1983 Správná posádka
1981 Elvis: Takhle to je!
1980 Fatso
1977 My Dear Uncle Sherlock

TV seriály

2015 Městečko Pines (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Posmrtná maska (S02E07)
Hrdinové Republiky (S02E05)
další epizody (5)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1979 Heroes of Rock and Roll, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace