foto

Mark Gantt

  • nar. 10.12.1968 (50 let)
    Stockton, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deadly Signal
Foe
The Night Visitor 2: Heather's Story
Zoufalý únos (TV film)
2014 Hidden in the Woods
2013 D-TEC: Pilot (TV film)
The Night Visitor
2012 Among Friends
2010 Cesta ven
Taken by Force
2009 First Strike
2007 Paradise Hills
2005 Devil's Highway
2004 29 and Holding
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
2001 Dannyho parťáci
The Hollywood Sign
2000 Straight Right
1997 Sopka

TV seriály

2017 The Arrangement (TV seriál)
The Betrayal (S01E08)
Control (S01E06)
The Leak (S01E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Štístko (S13E05)
2015 Barely Famous (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Vítejte v hotelu Cortez (S05E01)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pomsta je sladká (S03E09)
2013 Bluff (TV seriál)
2011 Leap Year (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Řekni to mé ruce (S06E11)
2007 The Guild (TV seriál)
2006 Temp Life, The (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Of Mice and Lem (S05E10)
2005 Unscripted (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Snění (S04E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Letošní holka (S04E15)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 Vražda v Mexiku (TV film)

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Deadly Signal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace