foto

Pamela Villoresi

  • nar. 1.1.1957 (63 let)
    Prato, Tuscany, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Youtopia
2016 Uši
2015 Ho ucciso Napoleone
2013 Velká nádhera
2011 Amici miei - Come tutto ebbe inizio
2009 Amore 14
2008 Quell'estate
2007 Byl to můj bratr (TV film)
Niente è come sembra
2002 I banchieri di Dio
1993 Moscacieca (TV film)
1990 Bouřlivý život
Death Has a Bad Reputation (TV film)
Dicembre
Evelina e i suoi figli
Pummarò
Slunce i v noci
1989 Kino Splendor
1988 Due croci, Le (TV film)
1985 Čelní zásah
1980 Lulù (TV film)
1979 Giocattolo, Il
L'assedio (TV film)
1978 Effetti speciali (TV film)
Napříč Saharou
1977 Gabbiano, Il (TV film)
Ligabue (TV film)
1976 Dedicato a una stella
Soukromé neřesti, veřejné ctnosti
1974 Trafficone, Il

TV seriály

2017 1993 (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Non uccidere (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
1990 Ritorno di Ribot, Il (TV seriál)
Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1980 La velia (TV seriál)
1975 Diagnosi (TV seriál)
Marco Visconti (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky