foto

Christian Sprenger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Guava Island
2017 Medvěd Brigsby
2011 Go for It!
2010 Správná odpověď

TV seriály

2019 What We Do in the Shadows (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2018 Atlanta (TV seriál)
Crabs in a Barrel (S02E11)
FUBU (S02E10)
North of the Border (S02E09)
další epizody (11)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Maybe It’s All the Disco (S01E08)
další epizody (10)
Sea Oak (TV seriál)
Baskets (TV seriál)
Circus (S02E10)
Yard Sale (S02E09)
Funeral (S02E08)
další epizody (10)
2016 Atlanta (TV seriál)
The Jacket (S01E10)
Juneteeth (S01E09)
The Club (S01E08)
další epizody (10)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Lizard (S01E01)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Král bláznů (S01E13)
Kutil Tandy (S01E12)
Přesun do Tampy (S01E11)
další epizody (13)
2013 Ghost Ghirls (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 Christina Perri - A Thousand Years (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace