foto

Eric Bauza

  • nar. 7.12.1979 (39 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Space Jam 2
2018 Lego DC Super hrdinové: Aquaman
Lego DC Super hrdinové: Flash
2017 Batman a Harley Quinn
Puss in Book: Trapped in an Epic Tale
Woody Woodpecker
2016 Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
2015 Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné
Half-Shell Heroes: Blast to the Past (TV film)
Liga spravedlivých: Bohové & monstra
Marvel Superhrdinové - Avengers: Sjednocení! (TV film)
Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
Tom a Jerry: Špionská mise
Všemocný Batman: Zvířecí instinkty
2014 Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher
Batman: Útok na Arkham
Kniha života
Kouzelní kmotříčci v ráji (TV film)
Scooby Doo! Frankenhrůza
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Honba za holokrony (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Souboj Skywalkerů - Vader vítězí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Útok na Coruscant (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Útěk z chrámu Jediů (TV film)
Transformers: Zánik
2013 Dick Figures: The Movie
Iron Man: Vzestup techniky
Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Angora Napkin (TV film)
2008 Los campeones de la lucha libre

TV seriály

2018 Ballmastrz 9009 (TV seriál)
Dallas & Robo (TV seriál)
Muppet Babies (TV seriál)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
Fuel for the Fire (E03)
The Adventures of Rocky and Bullwinkle (TV seriál)
Vzestup Želv Ninja (TV seriál)
Mystic Mayhem (E01)
Woody Woodpecker (TV seriál)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Who is Gizmoduck?! (S01E18)
Day of the Only Child! (S01E16)
McMystery at McDuck McManor (S01E13)
Lovci duchů (TV seriál)
ScoobyNatural (S13E16)
Griffinovi (TV seriál)
Dead Dog Walking (S17E02)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Pekelná praxe u Semzy Zobana! (S01E07)
Klikař Gusta (S01E06)
Mela na narozeninové oslavě Rafanů! (S01E04)
další epizody (5)
Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
Unikitty! (TV seriál)
2016 Atomic Puppet (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
Harvey Zobák (TV seriál)
Impress Me (TV seriál)
Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
Lost in Oz (TV seriál)
Mighty Magiswords (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
2014 Chlebáci (TV seriál)
Show Toma a Jerryho (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2013 Amethyst, Princess of Gemworld (TV seriál)
Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Shazam! (TV seriál)
Steven Universe (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Xiaolin Chronicles (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Nápadník (S05E21)
Městečko South Park (TV seriál)
Zkrocení číči (S17E05)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Bravest Warriors (TV seriál)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Electric City (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jake the Dog (S05E02)
Finn the Human (S05E01)
The Lich (S04E26)
další epizody (4)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
Shelf Life (TV seriál)
2010 Dan Vs. (TV seriál)
Dick Figures (TV seriál)
Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Strejda děda (TV seriál)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
G.I. Joe: Resolute (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Superjail! (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Coconut Fred's Fruit Salad Island! (TV seriál)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
The Ripping Friends (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)

Dokumentární

2018 Making Fun: The Story of Funko
2013 I Know That Voice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace