foto

Stephen Mark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 The Girl on the Train
2009 Podfuk
2006 Lenexa, 1 Mile
2004 Open House
2001 Zánik světa (TV film)
2000 Dark Angel (TV film)
Lost in Oz (TV film)
1998 Akta X - Film
1989 Masque of the Red Death
Stripped to Kill II: Live Girls
1988 Lawless Land, The
The Drifter
The Nest
1985 Graffiti

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
The Whole Book (S01E08)
Meaningful Survival (S01E05)
The Baptism (S01E02)
Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
Return to the Garden (S05E09)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Hungry Ghosts (S05E06)
White Justice (S05E03)
2014 Legenda (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Thirteen Steps (S04E12)
Two Trains (S04E09)
Bear Man (S04E06)
2013 Defiance (TV seriál)
The Bride Wore Black (S01E10)
If I Ever Leave This World Alive (S01E09)
Brothers in Arms (S01E06)
další epizody (4)
2011 Šéf (TV seriál)
Remembered (S01E05)
Swallow (S01E03)
Listen (S01E01)
2008 Valentine (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
Život v divočině (TV seriál)
2006 3 libry (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Neustálé pulzování (S03E10)
Zakázaná skořice (S03E07)
Skutečné barvy (S03E03)
další epizody (4)
2005 Deadwood (TV seriál)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Fůze a kapitál (S02E09)
E. B. byl opomenut (S02E07)
další epizody (6)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Když trpí děti (S01E08)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
další epizody (4)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Sen o jiném životě (S01E01)
Birds of Prey (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nulové následky (S01E14)
Proti své vůli (S01E11)
2001 Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Pod bodem mrazu (S01E05)
Proměna (S01E02)
další epizody (4)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Outreach (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Mercy Point (TV seriál)
Wind on Water (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Broken World (S01E20)
Covenant (S01E16)
The Thin White Line (S01E14)
další epizody (4)
1996 Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
The Judge (S01E04)
Gehenna (S01E02)
další epizody (4)
Akta X (TV seriál)
Pekelné peníze (S03E19)
Apokryfy (S03E16)
Syzygie (S03E13)
1995 Akta X (TV seriál)
731 (S03E10)
Procházka (S03E07)
Poslední odpočinek Clydea Bruckmana (S03E04)
další epizody (9)
1994 Akta X (TV seriál)
Červené muzeum (S02E10)
Trojice (S02E07)
Nespavost (S02E04)
další epizody (8)
1993 Akta X (TV seriál)
Eva (S01E11)
Led (S01E08)
Čert z Jersey (S01E05)
další epizody (5)
1992 Křižovatky (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Horký vítr z jihu (TV seriál)
Zlaté časy (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1986 The Wizard (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)

Dokumentární

2000 Man On Lincoln's Nose, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace