foto

Maxyne Baker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Chained
2019 Krvavé účty
We Summon the Darkness
2008 Protiklady se přitahují
2004 Tyranosarie (TV film)
2003 Klid a pohoda (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2001 Harvard Man
Jason X
2000 Ať žijí Beatles (TV film)
1999 Dotyk naděje (TV film)
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
Protektor (TV film)
Život v deltě
1997 Epidemie
Planet of Junior Brown, The
1996 Gangsteři v uniformách (TV film)
1995 Michelle Apts., The
1994 Killer

TV seriály

2005 Kojak (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky