foto

Felecia M. Bell

  • nar. 12.6.1960 (59 let)
    Valley Village, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 NightMan (TV film)
1996 Sen každé ženy (TV film)
1994 Těhotná za každou cenu
1990 The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)

TV seriály

2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chyba (S07E19)
2004 Smallville (TV seriál)
Dokonalý sluch (S03E10)
2001 V tajných službách (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Minulý čas (S06E21)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Roztříštěné zrcadlo (S04E19)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
V říši za zrcadlem (S03E19)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vyslanec (S01E01)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2018 What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace