foto

Michał Konarski

  • nar. 15.1.1972 (48 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chopin: Touha po lásce
2001 Quo Vadis
1999 Ohněm a mečem
1996 Gry uliczne

TV seriály

2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)
1999 Trędowata (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky