foto

Carl Herse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 A Better You
2011 Jarní rituál
2009 Vraždící anděl
2007 Mladí a pohřbení (TV film)

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
2 (S01E09)
7042 (S01E08)
65 (S01E07)
další epizody (8)
2018 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Designated Survivors (S04E15)
Special Delivery (S04E14)
Release the Hounds (S04E13)
další epizody (7)
2017 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Not Appropriate For Miners (S04E08)
Gender Friender (S04E07)
Double Cheeseburger (S04E06)
další epizody (10)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 Dirty Work (TV seriál)
MyMusic (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nathan for You (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky