foto

Tommy Madden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Breakfast of Aliens
Marked for Murder (TV film)
1990 Spaced Invaders
1986 Bad Guys
1985 When Dreams Come True (TV film)
1983 Rooster: Spurs of Death!
1982 Msta přichází z močálu
1981 When the Circus Came to Town (TV film)
1979 The Muppet Movie
1978 Pán prstenů
Rabbit Test
1976 Amorous Adventures of Don Quixote and Sancho Panza, The
1975 Linda Lovelace for President

TV seriály

1997 Perné dny (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Coach (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Domestic Life (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky