foto

Jozef Husár

  • nar. 28.4.1946 (74 let)
    Vráble, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Normálny cvok (TV film)
Suzanne
1995 Hazard
1993 Anděl milosrdenství
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
1991 Skús ma objať (TV film)
1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
1988 Umývanie hláv (TV film)
Čertovo vrece (TV film)
1987 Miliónový chlap (TV film)
1986 Hra s ohňom (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Kára plná bolesti
Žena z antisveta (TV film)
1984 Na druhom brehu sloboda
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Tisícročná včela
1982 Na konci diaľnice
Podivné okolnosti (TV film)
Smrt pana Goluži
Špiónka v galérii (TV film)
1981 Pomocník
Súdim ťa láskou
Vták nociar
1980 Posledná v abecede (TV film)
Prelom (TV film)
Záhrada plná plienok (TV film)
1979 Cnostný Metod
Prerušená hra
Rosnička
Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Nie
Sto koni do stu brzegów
1977 Advokátka
Bludička
Vojáci Svobody I. - IV.
1976 Do posledného dychu
Krátký život
Rozdelení
Sváko Ragan (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)
Pacho, hybský zbojník

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Vražedná sieť (S02E09)
1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)
Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Bertillonáž (S01E03)
Škola detektívky (TV seriál)
Prípad Oscara Brodskiho (E03)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
Kamenné labute (E05)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)

Dokumentární

1989 Nad priepasťou smrti (TV film)
1976 Komunisté (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky