foto

Egon von Jordan

  • nar. 19.3.1902
    Duchcov, Rakousko-Uhersko
  • zem. 27.12.1978 (76 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Der Unbestechliche (TV film)
1971 Der junge Baron Neuhaus (TV film)
König Johann (divadelní záznam)
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1969 Die Enthüllung (TV film)
Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Peripherie (divadelní záznam)
1966 Komtesse Mizzi (TV film)
Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)
1965 Der Tag danach (TV film)
Gute Geschäfte (divadelní záznam)
1964 Die ganze Welt ist himmelblau
Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
1963 Alles gerettet (TV film)
Große Liebesspiel, Das
Tingel Tangel (TV film)
1962 Kaiser Joseph und die Bahnwärterstochter (TV film)
Leutnant Gustl (TV film)
Protektionskind (divadelní záznam)
Romanze in Venedig
1961 Town Without Pity
1960 Der brave Soldat Schwejk
Wegen Verführung Minderjähriger
1959 Brillanten aus Wien (TV film)
Der Misanthrop (TV film)
Káťa
1958 Der Page vom Palast-Hotel
Im Prater blüh'n wieder die Bäume
Sebastian Kneipp
1957 Mit Rosen fängt die Liebe an
Sissi, císařovnina osudová léta
Skandal in Ischl
1956 Gasparone
Liebe, Schnee und Sonnenschein
Sissi, mladá císařovna
1955 An der schönen blauen Donau
Bel Ami
Bel Ami, Der Frauenheld von Paris
Geheimnis einer Ärztin
Mozart
Sissi
1954 Das Licht der Liebe
1953 Eine Nacht in Venedig
Einmal kehr' ich wieder... Dalmatinische Hochzeit
Hab' ich nur deine Liebe
Stolen Identity
1952 Abenteuer in Wien
Ich hab' mich so an Dich gewöhnt
Schäm' dich, Brigitte!
1951 Der fidele Bauer
Zwei in einem Auto
1950 Erzherzog Johanns große Liebe
Romanzo d'amore
1949 Höllische Liebe
Rosen der Liebe
Wiener Mädeln
1948 Alles Lüge
Der Herr Kanzleirat
1947 Wiener Melodien
1946 Glaube an mich
1944 Musik in Salzburg
1943 Gabriele Dambrone
1942 Brüderlein fein
Vídeňská krev
1940 Herz ohne Heimat
Moje dcera žije ve Vídni
Očekávám tě
Vídeňské historky
1937 Ganz großen Torheiten, Die
1934 Ein Stern fällt vom Himmel
1933 Unser Kaiser
1931 Casanova wider Willen
Menschen hinter Gittern
Mordprozeß Mary Dugan
Wir schalten um auf Hollywood
1930 Stud. chem. Helene Willfüer
1929 Richthofen
1928 Herbstzeit am Rhein
Jahrmarkt des Lebens
Königin Luise, 2. Teil
Mädchen, hütet Euch!
1927 Arme kleine Colombine
Das Mädchen aus Frisco
Der Sträflingskavalier
Die Bräutigame der Babette Bomberling
Die glühende Gasse
Wenn Menschen reif zur Liebe werden
Wenn der junge Wein blüht
1926 Frau Sopherl vom Naschmarkt
Nezahrávejte si s láskou
Spitzen
Wien - Berlin
1923 Mladý Medardus
1922 Das Gespenst auf Mortons Schloß

TV seriály

1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace