foto

Harald Dietl

  • nar. 18.4.1933 (86 let)
    Altenburg, Thüringen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Chiemgauer Volkstheater - Der bezahlte Urlaub (divadelní záznam)
Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
2005 Der Komödienstadel - Hopfazupfa (divadelní záznam)
2003 Der Komödienstadel - Das Attenhamer Christkindl (divadelní záznam)
Männer vom K3 - Blutrache, Die (TV film)
Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
2000 Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)
Šťastný Honza
1998 Männer vom K3 - Liebestest, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)
1997 Der Komödienstadel - Bonifaz, der Orgelstifter (divadelní záznam)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Männer vom K3 - Zu viele Verdächtige, Die (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
Jägerblut (TV film)
Männer vom K3 - Eine saubere Stadt, Die (TV film)
Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tomskys letzte Reise, Die (TV film)
Tresko (TV film)
1995 Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
Männer vom K3 - Das 3. Mädchen, Die (TV film)
Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
1992 Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
Männer vom K3 - Ein ganz alltäglicher Fall, Die (TV film)
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)
Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)
1989 Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tödlicher Export, Die (TV film)
Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
1988 Männer vom K3 - Familienfehde, Die (TV film)
Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
1986 X-Bericht - Die geheime Mission des 'Ochsensepp', Der (TV film)
1985 Der Schiedsrichter (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
Mussolini a já (TV film)
1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
Ende vom Anfang, Das (TV film)
Ist Onkel Jack ein Konformist? (divadelní záznam)
Wannseekonferenz (TV film)
1983 Dva supernosáči
Nürnberger Bett, Das
1982 Es muß ja nicht der erste sein (TV film)
Gutes Land, Ein
Tatort - So ein Tag... (TV film)
1981 Onkel & Co. (TV film)
Sextett (divadelní záznam)
1980 Defekte (TV film)
1979 Balthasar im Stau (TV film)
Old Firehand (divadelní záznam)
Wunderbaren Jahre, Die
1978 Auf den Hund gekommen (TV film)
Meine dicke Freundin (TV film)
1976 Verlorenes Leben
1974 Tod in Astapowo (TV film)
1973 Steig ein und stirb (TV film)
1972 Eine Tote soll ermordet werden (TV film)
1971 Die Münchner Räterepublik (TV film)
1970 Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller
Poslední útěk
Recht auf Gewissen (TV film)
1969 Die Freier (TV film)
Ehepaar sucht gleichgesinntes
Klassenkeile
Sjezdař
1968 Dokonalé manželství
Klasse, Die (TV film)
Sommersprossen
1967 Aktien und Lorbeer (divadelní záznam)
Ich will Mjussow sprechen (TV film)
1966 In Frankfurt sind die Nächte heiß
Past sklapne o půlnoci
1965 Fall erledigt - 'End of Conflict' (TV film)
Magie (TV film)
1964 Paul Klinger erzählt abenteuerliche Geschichten
Tom und seine Söhne (TV film)
1962 Dicke Luft
1961 Der Fall Winslow (TV film)
Familienpapiere (TV film)
Schweyk im zweiten Weltkrieg (TV film)
1960 ...und keiner schämte sich
Hohe Tannen
Reise des Simon Feder, Die (TV film)
1959 Die Räuber (TV film)
Johanna aus Lothringen (TV film)
1957 Cardillac (TV film)
Die große Chance
Frühreifen, Die
Vier Mädels aus der Wachau
1956 Tischlein, deck dich

TV seriály

1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Spielergeschichten (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Der Eugen (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1970 Keine Zeit für Abenteuer (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1959 Nachsitzen für Erwachsene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace