foto

Dima Bilan

  • nar. 24.12.1981 (37 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Garděmariny 1787
2016 Geroj
2006 Pervyj doma (TV film)
2005 1-j Skoryj (TV film)

TV seriály

2006 Klub (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace