foto

Julien Leloup

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Podnik na Pigalle
2016 150 miligramů
2015 Hlavu vzhůru!
2014 Příště budu mířit na srdce
Sex v Paříži
2013 Vlastní cestou
2010 Mes chères études (TV film)
2009 Un singe sur le dos (TV film)
2008 Elles et moi (TV film)
2007 Zabiják
2006 Pour l'amour de Dieu (TV film)
2005 Backstage
Celle qui reste (TV film)
2004 Les Parallèles
Suzie Berton (TV film)
2003 Quelqu'un vous aime...
Une preuve d'amour (TV film)
2002 Novela
2001 Clément
1999 La Puce
1997 Les Vacances

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S06E11)
2011 La collection - Écrire pour... 5 fois Nathalie Baye (TV seriál)
2009 Černá série (TV seriál)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky