foto

Dan Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 B&B
Muž v oranžové košili (TV film)
Na Chesilské pláži
2016 Lady Macbeth
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Richard III. (TV film)
2015 De reünie
2012 In the Dark Half
2011 Vrahova důvěrnice (TV film)
2008 Transport
2007 Learners (TV film)
Lilacs
Poslední píseň
2003 Rezidence Jericho
2002 Anazapta
Max
Strange (TV film)
Zítra La Scala!
2000 Ve stínu upíra
1999 The Weekend
1994 Visions of Heaven and Hell (TV film)

TV seriály

2017 Miniaturista (TV seriál)
SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
The Replacement (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Dark Heart (TV seriál)
2014 The Great Fire (TV seriál)
The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
Strach (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2009 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2008 Dead Set (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2002 Strange (TV seriál)

Dokumentární

2018 Westwood: Punk, Icon, Activist
2015 My Scientology Movie
2009 Darwin (TV film)
Odvaž se!
2005 Earthling
2003 Život savců (TV seriál)
Potrava a myšlení (E10)
Společenský žebříček (E09)
Život na stromech (E08)
další epizody (5)
2002 Wellington: The Iron Duke (TV film)
Život savců (TV seriál)
Masožravci (E05)
Hlodavci (E04)
Býložravci (E03)
další epizody (5)
1998 Body Story (TV seriál)
Death Train, The (TV film)
Twockers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace