foto

Louis Natale

  • nar. 5.1.1950 (69 let)
    Rochester, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Souboj bájných tvorů (TV film)
The Horses of McBride (TV film)
2004 Hustle (TV film)
1997 Smrtící úder
1996 Krutá Aljaška (TV film)
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Muž v podkroví (TV film)
1994 Farmáři (TV film)
Madonna: Ztracená nevinnost (TV film)
Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (TV film)
TekWar II (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
1993 Lady X (TV film)
Úplné bezvětří 2 (TV film)
1992 Společníci (TV film)
1991 Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story (TV film)
Girl from Mars, The (TV film)
1990 Christmas In America (TV film)
Clarence (TV film)
1989 Osamělý Tom (TV film)
The Long Road Home
1988 Cowboys Don't Cry
1987 A Child's Christmas in Wales (TV film)

TV seriály

2005 Tilt (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Stone Dreams (S04E22)
Force Majeure (S04E21)
Elevator (S04E20)
další epizody (12)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Nocturnal Cabal (S04E10)
Inertia (S04E09)
Temple of Light (S04E08)
další epizody (21)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Šango (S03E10)
Hrůza Halloweenu (S03E09)
Návrat (S03E08)
další epizody (15)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ztracený (S02E10)
Válečník (S02E07)
Postup (S02E06)
další epizody (19)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Volným pádem/Jeho přítomnost (S01E05)
Plíživá temnota/Nebezpečná schopnost (S01E04)
další epizody (6)
Traders (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Emissary (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace