foto

Daniel J. Lester

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 12 hrdinů
2015 Man Down
2007 The Cure (TV film)
2006 Hunters, The (TV film)
2003 Jádro
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
Ulice hrůzy (TV film)
1997 Relic
Spawn
1996 Revanš
1995 Náhlá smrt
1994 Timecop

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Girl in the Tower (S07E14)
Knightfall (S07E13)
A Taste of the Heights (S07E12)
2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Eighth Witch (S07E10)
One Little Tear (S07E09)
Pretty in Blue (S07E08)
další epizody (7)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Comb and the Box (E02)
The Key and the Clock (E01)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Důkazy nelžou (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace