foto

Vicki Sánchez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2001 Poslední šance (TV film)
1999 Honba za diamanty
Neobyčejný život Noe Dearborna (TV film)
1998 Životní příležitost (TV film)
1997 Opravdové ženy (TV film)
Vražda v přímém přenosu (TV film)
1996 Ohnivé žně (TV film)
Temný anděl (TV film)
1995 Piano Lesson, The (TV film)
West Side Waltz, The (TV film)
1994 Můj táta hrdina
1993 Telling Secrets (TV film)
1992 Úžeh (TV film)
1989 Noční hra
1983 Stůl pro pět
1982 Hranice
1981 Výstřel
1980 Oh, God! Book II
Poslední manželství v Americe
1979 Druhá kapitola
1977 The Farmer

TV seriály

2008 October Road (TV seriál)
As Soon as You Are Able (S02E13)
The Fine Art of Surfacing (S02E12)
Stand Alone by Me (S02E11)
další epizody (8)
2007 October Road (TV seriál)
Once Around the Block (S02E05)
Deck the Howls (S02E04)
The Infidelity Tour (S02E03)
další epizody (5)
2006 Médium (TV seriál)
Ghost in the Machine (S03E05)
Blood Relation (S03E04)
Be Kind, Rewind (S03E03)
další epizody (5)
První prezidentka (TV seriál)
Unfinished Business (E18)
Happy Birthday, Madam President (E17)
The Elephant in the Room (E16)
další epizody (9)
2005 První prezidentka (TV seriál)
The Mom Who Came to Dinner (E09)
Rubie Dubidoux and the Brown Bound Express (E08)
First Scandal (E07)
2002 American Dreams (TV seriál)
American Family (TV seriál)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky