foto

Lodge H. Kerrigan

  • nar. 23.3.1964 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Rebecca H. (Return to the Dogs)
2004 Keane
1998 Claire Dolan
1993 Clean, Shaven

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Volný pád (S02E13)
Krycí firma (S02E11)
Rodina (S02E09)
další epizody (7)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Rozluka (S01E13)
Lež (S01E11)
K dispozici (S01E10)
další epizody (7)
2014 The Red Road (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Caleb (S02E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
A Little Night Music (S02E04)
Zločin (TV seriál)
Unraveling (S04E02)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Mršiny (S02E02)
Zločin (TV seriál)
Try (S03E08)
That You Fear the Most (S03E02)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Stav nezávislosti (S02E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Rebecca H. (Return to the Dogs)
2004 Keane
1998 Claire Dolan
1993 Clean, Shaven

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Návrat (S02E14)
Volný pád (S02E13)
Náprava škod (S02E12)
další epizody (14)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Rozluka (S01E13)
Návrat domů (S01E12)
Lež (S01E11)
další epizody (13)

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie