foto

Kim Friedman

  • nar. 14.11.1949 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Just Temporary (TV film)
1983 For Members Only (TV film)
1979 Before and After (TV film)

TV seriály

2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Pom Pom Incident (S03E04)
1997 The Good News (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Záblesk slávy (S05E23)
1996 Sparks (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Shadow Dancing (S03E21)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
...ani boj na udatných (S05E04)
Loď (S05E02)
1995 Doupě (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zakřivení (S02E06)
Jetrel (S01E14)
Cathexis (S01E12)
další epizody (4)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pátrání (1. část) (S03E01)
Jem'Hadarové (S02E26)
Drát (S02E22)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
A Year in the Life (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Jack and Mike (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Hometown (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)
Flamingo Road (TV seriál)
1979 13 Queens Boulevard (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Family (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace