foto

Kulbhushan Kharbanda

  • nar. 21.10.1944 (74 let)
    Hasan Abdal, Britská Indie (nyní Pákistán)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Choron Ki Baraat
Khandaani Shafakhana
Manikarnika: The Queen of Jhansi
No Fathers in Kashmir
2018 Lakeeran the Destiny
Soorma
2016 Aatishbaazi Ishq
Azhar
2015 Beeba Boys
Brothers
2014 Haider
Kirpaan: The Sword of Honour
Zed Plus
2013 Saadi Love Story
2012 Midnight's Children
2011 Delhi in a Day
Fernes Land
Khushiyaan
2010 Khatta Meetha
2009 Aloo Chaat
Ek: The Power of One
Kurbaan
Team: The Force
2008 EMI
Jodhaa Akbar
Ru-Ba-Ru
Tulsi: Matro Demo Bhava
2007 Manorama Six Feet Under
2006 Fight Club: Members Only
Main Tu Assi Tussi
Munnabhai, do toho!
Umrao Jaan
2005 Bose: Zapomenutý hrdina
Family Portrait
Voda
Zameer
2004 Agni Pankh
Garv: Pride and Honour
I Proud to Be an Indian
2003 Basti
Chori Chori
Ek Hindustani
Hawayein
Pinjar: Beyond Boundaries...
Qayamat: City Under Threat
Taj Mahal: A Monument of Love
2002 Bollywood / Hollywood
Mulaqaat
2001 Bouřlivá svatba
Lagaan - tenkrát v Indii
Mitti
2000 Bulandi
Hera Pheri
Mela
Pukar
Refugee
1999 Dillagi
Hote Hote Pyar Hogaya
Hu Tu Tu
Mahaul Teek Hai
Pyaar Koi Khel Nahin
Teri Mohabbat Ke Naam
1998 Aakrosh: Cyclone of Anger
Angaaray
China Gate
Dildaara
Earth
Guru Gobind Singh
Maharaja
Major Saab
Soldier
1997 Anyay Hi Anyay
Border
Dil Ke Jharoke Main
Gupt: The Hidden Truth
Mere Sapno Ki Rani
Yes Boss
Zameer: The Awakening of a Soul
1996 Fire
Krishna
Loafer
Maachis
Nirbhay
1995 Angrakshak
Baazi
Coolie No. 1
Kalyug Ke Avtaar
Maa Ki Mamta
Param Vir Chakra
Sarhad: The Border of Crime
Veergati
1994 Dilbar
Insaaf Apne Lahoo Se
Pěšák
Tejasvini
Vaade Iraade
1993 Antim Nyay
Damini
Ek Hi Raasta
Game
Izzat Ki Roti
Mahakaal
Shaktiman
1992 Anaam
Bekhudi
Jo Jeeta Wohi Sikandar
Mere Sajana Saath Nibhana
Sahebzaade
Siyasat
Yudhpath
1991 Ayee Milan Ki Raat
Banjaran
Dastoor
Farishtay
Henna
Jab Pyar Kiya to Darna Kya
Sam & Me
Vishnu-Devaa
Vnitřní hlas
1990 Aulad Ke Khatir
Awwal Number
Ghayal
Gunahon Ka Devta
Jeene Do
Prakope
Pratibandh
Pyaar Ka Toofan
Sailaab
Vanchit
Veeru Dada
1989 Aparanher Alo
Batwara
Hathyar
Joshilaay
Main Tera Dushman
Oonch Neech Beech
1988 Hum Farishte Nahin
Hum To Chale Pardes
Mera Muqaddar
Paap Ko Jalaa Kar Raakh Kar Doonga
Trinetrudu
Veerana
Waaris
Yateem
1987 Jaan Hatheli Pe
Marte Dam Tak
Podstata
Uttar Dakshin
Vishaal
1986 Ek Chadar Maili Si
Janbaaz
Mohabbat Ki Kasam
New Delhi Times
Sheela
Teri Aarzoo
1985 Geraftaar
Ghulami
Lava
Lavaa
Ram Teri Ganga Maili
Surkhiyaan (The Headlines)
V zajetí vzpomínek
Zabardast
Zamana
1984 Andhi Gali
Duniya
Manzil Manzil
Utsav
1983 Do Gulab
Ek Baar Chale Aao
Tržiště
1982 Aparoopa
Arth
Prem Rog
Shakti
Swami Dada
Ucha Dar Babe Nanak Da
1981 Chakra
Kalyug
Nakhuda
Shama
Silsila
1980 Bambai Ka Maharaja
Bulundi
Chann Pardesi
Shaan
1979 Sampark
Solva Sawan
1978 Posedlí
1977 Bhumika: The Role
Godhuli
1976 Máselnice
1975 Nishaant
1974 Jadu Ka Shankh

TV seriály

2018 Mirzapur (TV seriál)
1995 Zameen Aasmaan (TV seriál)

Dokumentární

1987 Raj Kapoor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace