foto

Ulugbek Chamrajev

  • nar. 17.3.1970 (48 let)
    Taškent, Uzbekistán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Bogatyr
Sdajotsja dom so vsemi něudobstvami
2015 Zavtrak u papy
2014 Zaljotčiki
2013 Poka ješčjo živa
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2009 Zapreščennaja realnosť
2008 Samyj lučšij film
2001 The Arena
2000 Voiz

TV seriály

2017 Most (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Mažor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace