foto

Ulugbek Chamrajev

  • nar. 17.3.1970 (51 let)
    Taškent, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Mazhor
2020 Otěl "Belgrad"
2016 Bogatyr
Sdajotsja dom so vsemi něudobstvami
2015 Zavtrak u papy
2014 Zaljotčiki
2013 Poka ješčjo živa
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2009 Zapreščennaja realnosť
2008 Samyj lučšij film
2001 The Arena
1998 Voiz

TV seriály

2020 Vampiry sredněj polosy (TV seriál)
2019 Poljarnyj (TV seriál)
2017 Most (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Policajt nebo spratek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky