foto

Leslie Graves

  • nar. 29.9.1959
    Silver City, New Mexico, USA
  • zem. 23.8.1995 (35 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Přání smrti 2
1981 Piraňa 2: Létající zabijáci

TV seriály

1982 Capitol (TV seriál)
1973 Here We Go Again (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace