foto

Leonard Terfelt

  • nar. 20.8.1976 (44 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Flugparken
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV film)
2007 Leo
2005 Fyra veckor i juni
2000 Honem! Honem!

TV seriály

2020 Box 21 (TV seriál)
Janus (E06)
Bukarest (E05)
Boxen (E04)
další epizody (6)
2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2018 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (5)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Kidnappning (S02E07)
2013 Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Studio Sex (E03)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky