foto

Leonard Terfelt

  • nar. 20.8.1976 (43 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Flugparken
2007 Leo
2005 Fyra veckor i juni
2000 Honem! Honem!

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (5)
2013 Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Studio Sex (E03)
Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace