foto

Chris Tates

  • nar. 3.2.1962 (57 let)
    Zaandam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De Brief voor Sinterklaas
2017 Misfit
2014 Gameboy (studentský film)
2012 Pozdrav od Mika
Sint & Diego en de magische bron van Myra
2004 Dannyho parťáci 2
Ellis na cestě ke štěstí
Můj anděl
2003 Long Distance
1999 Dichter op de zeedijk (TV film)
1993 Oeroeg

TV seriály

2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
Meiden van de Herengracht (TV seriál)
2014 Rechercheur Ria (TV seriál)
2012 Golden Girls (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2010 Den Uyl en de affaire Lockheed (TV seriál)
2008 Wolfseinde (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2001 Dok 12 (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
Sam sam (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky