foto

Melvil Poupaud

  • nar. 26.1.1973 (45 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2018 Grâce à Dieu
La Belle et la Belle
2016 The Lady in the Portrait
Viktorie
2015 Fou d'amour
Le grand jeu
Tête baissée
U moře
2014 Fidelio, Alicina odysea
2012 Laurence Anyways
Linhas de Wellington
2010 Druhý svět
L'Orpheline avec en plus un bras en moins
La Lisière
Les faux-monnayeurs (TV film)
Tajemství Lisabonu
2009 Revanš
Rychlejší než vlastní stín
Útěk
2008 Speed Racer
Střepy v hlavě
Vražda ve vlaku
Vánoční příběh
2007 Broken English
Homme perdu, Un
Nultá hodina
2005 Čas, který zbývá
2004 Je suis votre homme
Monde extérieur
2003 Les Sentiments
Pronobis
Rozvod po francouzsku
Shimkent hôtel
2001 Reines d'un jour
Rémi
2000 Combat d'amour en songe
La Chambre obscure
Raíz do Coração, A
1999 Quelque chose
Čas znovu nalezený
1998 Les Kidnappeurs
1997 Généalogies d'un crime
Le Ciel est à nous
Marianne
1996 Journal du séducteur, Le
Letní příběh
Souvenir
Tři životy a jen jedna smrt
1995 Elisa
Hillbilly Chainsaw Massacre
Nevinné lži
Plus bel âge..., Le
1994 Boulevard Mac Donald
Fado majeur et mineur
1993 Archipel
Les gens normaux n'ont rien d'exceptionnel
À la belle étoile
1992 Milenec
1989 La fille de quinze ans
1988 3 jours...
1986 Dans un miroir
1985 Ces jours où les remords vont font vraiment mal au coeur
Treasure Island
Éveillé du pont de l'Alma, L'
1984 Qui es-tu Johnny Mac?
Ville des pirates, La

TV seriály

2018 Insoupçonnable (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
Vie de Marianne, La (TV seriál)

Dokumentární

2016 Raoul Ruiz: Contre l'ignorance fiction!
2011 Ballet aquatique
2006 Contes secrets ou les Rohmériens, Les (TV film)

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace