foto

James Adam Lim

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prokletí spící panny
2015 Strange Blood
2011 Dead Inside

TV seriály

2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Fit-and-Run (S02E14)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
L.A. (S02E13)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E04)
Sbohem a opatruj se (S03E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace