foto

Limor Goldstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kidon
2011 Melting Away
2010 ...Be yom hashlishi
Pravidla vnitřní gramatiky
2007 Tehilim
2006 Melah Ha'arets
2003 Tza'ad Katan
2001 Ingil
Stíny mrtvých

TV seriály

2017 Shababnikim (TV seriál)
2004 Rosh Gadol (TV seriál)
Shalva (TV seriál)
2001 Ha-Chaim Ze Lo Ha-Kol (TV seriál)
1999 Isha Beafor (TV seriál)
1998 Esrim plus (TV seriál)
Zbeng (TV seriál)
1997 Shemesh (TV seriál)
1995 Sipurey Efraim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky