foto

Ye-ryeon Cha

  • nar. 16.7.1985 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Toima : munyeogul
2014 Deo teneo liriko seupinto
Yeobaewooneun neomoohae
2013 Peulraenmaen
2011 7 gwanggu
Mai beullaek minideureseu
2009 Teukbyeolshi Saramdeul
2007 Doremipasollasido
Muoi
2006 Gutayubaljadeul
2005 Yeogo goedam 4 : moksori

TV seriály

2019 Peopyum (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Uahan monyeo (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
Seutail (TV seriál)
2008 Seutaui yeonin (TV seriál)
Woking mam (TV seriál)
2007 Motdoen sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky