foto

Neil Affleck

  • nar. 1953
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Mike Rytíř - Cesta k Dračí hoře

TV seriály

2011 Mike rytíř (TV seriál)
2009 Pearlie (TV seriál)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Homer versus důstojnost (S12E05)
Čas vína a bědování (S11E18)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Svatá sprostoto (S02E02)
Poslední skaut (S01E06)
Simpsonovi (TV seriál)
Marge jako rukojmí (S11E08)
Ať žije Flanders (S10E10)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Hrátky s Ralphem (S09E18)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Líza skeptik (S09E08)
Filmy, v nichž si Simpsonovi zahráli (S08E24)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace