foto

Olga von Togni

  • nar. 19.12.1914
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 15.5.1992 (77 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
1982 Logik des Gefühls
1981 Heute spielen wir den Boß
1980 Weekend im Paradies (TV film)
1973 Im Reservat
1972 Blutiger Freitag
Nachsaison (TV film)
1971 Die Münchner Räterepublik (TV film)
Narrenspiegel (TV film)
Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
1970 Krebsstation (TV film)
1969 Bleibe lasse (TV film)
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
Spion unter der Haube (TV film)
1968 Goldene Pille, Die
Jagdszenen aus Niederbayern (TV film)
1967 Der Alte (TV film)
Unser Herr Diener (TV film)
1965 Die Geschäfte des Herrn Mercadet (TV film)
Oberst Wennerström (TV film)
Port Royal (TV film)
1964 Der Strohhalm (TV film)
1963 Bauer als Millionär, Der (TV film)
Chiarevalle wird entdeckt (TV film)
Die Bekenntnisse eines möblierten Herrn
Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
1962 ...und ewig knallen die Räuber
Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
Romanze in Venedig
So war Mama (TV film)
1961 Der sichere Tip (TV film)
Die kleinen Verwandten
Herr Raymond kommt nicht (TV film)
Liane, die Tochter des Dschungels
Towarisch (TV film)
1960 Piroschka (TV film)
Verkaufte Braut, Die (TV film)
1959 Menschen im Netz
1958 Besuch aus der Zone (TV film)
Die Bekehrung des Ferdys Pistora (TV film)
Die Landärztin vom Tegernsee
1957 Der Edelweißkönig
1956 Geliebte Corinna
IA in Oberbayern
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Liane, das Mädchen aus dem Urwald
1955 Der Major und die Stiere
1954 Maxie
1951 Ďáblice
1950 Die Kreuzlschreiber
1948 Die Verjüngungskur

TV seriály

1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1972 Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1971 Fünf Tage hat die Woche (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Mafia - Die ehrenwerte Gesellschaft (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Host

TV pořady

1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky