foto

Elliott Grey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Roe v. Wade
2017 Heart, Baby
Vražedná aféra (TV film)
2015 Spatřil jsem světlo
Sázka na nejistotu
The Squeeze
Zocelovací kúra
2014 The Single Moms Club
2013 A Star for Rose
Pád Bílého domu
2011 The Visitor
2010 Enemies Among Us
Quantum Apokalypsa (TV film)
Svět podle Mallory
2009 Nora Roberts: Pocta (TV film)
2008 Dimples
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Studio: Hip-Hop Task Force Vol.II
2001 Lives of the Pharaohs
2000 Blood Money (TV film)
1999 Ozark Savage
1996 Diamonds in the Rough
South Bureau Homicide

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Svět X (S01E13)
Extrakce (S01E12)
3 x X (S01E11)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Abort (E08)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Limbo (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tak vždy tyranům (S02E01)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Mystery ER (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
2005 Guilty or Innocent? (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Being Mrs. O'Leary's Cow (S01E13)
První prezidentka (TV seriál)
First... Do No Harm (E05)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Autogram pro pana Johnsona (S01E04)
Advokáti (TV seriál)
Liberty Bells (S04E20)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1995 Masked Rider (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky