foto

Cecile Rittweger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Convoi exceptionnel
2018 Jacqueline Sauvage, c'était lui ou moi (TV film)
Mystère à la Sorbonne (TV film)
2017 La Monnaie de leur pièce
2016 1992
2015 Úplně poprvé
2014 Aféra Clearstream
2013 Délit de fuite (TV film)
Pauvre Richard!
2012 Les ravissements
Nepoužitelní
Oui, šéfe!
Renoir
2011 Une vie française (TV film)

TV seriály

2015 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2012 Si près de chez vous (TV seriál)
2009 Pigale (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky