foto

François Aramburu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Maddy E(t)cheban (TV film)
2018 Roches Noires (TV film)
2017 L'Épreuve d'Amour (TV film)
2016 Meurtres à Grasse (TV film)
2015 Meurtres à Guérande (TV film)
2014 Meurtres au Pays basque (TV film)
2013 Délit de fuite (TV film)
2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
2006 Mariés... ou presque (TV film)
2005 Skrývaná láska (TV film)
2003 Un été de canicule (TV film)

TV seriály

2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Nathalie (S02E03)
Emilie (S02E02)
Tom (S02E01)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Ryan (S01E08)
Sofia (S01E07)
Lazlo (S01E06)
další epizody (8)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
Pilote (S01E01)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Meurtres à Grasse (TV film)
2007 Falešná identita
Le fantôme de mon ex (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Mariés... ou presque (TV film)
Sartre, věk vášní (TV film)
2005 Skrývaná láska (TV film)
2003 Un été de canicule (TV film)
1993 Galopin, Le (TV film)
1984 Retenez-moi... ou je fais un malheur!

TV seriály

2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Homme au scalpel (S01E05)
2005 Tři ženy za letního večera (TV seriál)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Un été de canicule (TV film)

TV seriály

2000 Baie ouest (TV seriál)
1998 Ma voyante préférée (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky