foto

Leah Purcell

  • nar. 14.8.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 House of Hancock (TV film)
Mary: The Making of a Princess (TV film)
Poslední taxi do Darwinu
2014 My Mistress
2006 Jindabyne
2005 Proposition
2004 Salto do života
2001 Lantana
Ztracený svět (TV film)
1999 Somewhere in the Darkness

TV seriály

2019 Wentworth (TV seriál)
Blood Wedding (S07E01)
2018 Wentworth (TV seriál)
Lovers and Fighters (S06E08)
The Edge (S06E07)
Angel of Wentworth (S06E06)
další epizody (8)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
Love Child (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 My Life is Murder (TV seriál)
Lividity in Lycra (E03)
The Boyfriend Experience (E01)
2016 Cleverman (TV seriál)
The Secret Daughter (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)

Dokumentární

2001 Black Chicks Talking

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Jste připraveni (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky