foto

Eric Shaw

  • nar. 8.6.1973 (47 let)
    Jericho, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Arthur

TV seriály

2013 PAC-MAN a strašidelná dobrodružství (TV seriál)
Xiaolin Chronicles (TV seriál)
2012 Hrdinové velkoměsta (TV seriál)
2009 Kouzelná Kamila (TV seriál)
Myšák Geronimo Stilton (TV seriál)
2008 Ni Hao Kai-lan (TV seriál)
Sid, dítě vědy (TV seriál)
2007 Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
WordGirl (TV seriál)
2006 Příběhy Toma a Jerryho (TV seriál)
2003 Xiaolin Showdown (TV seriál)
1999 SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
1986 Pound Puppies (TV seriál)

TV pořady

1978 Olivia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky