foto

Hans Richter

  • nar. 12.1.1919
    Nowawes, Německá říše
  • zem. 5.10.2008 (89 let)
    Heppenheim, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Deutschland-Tournee (TV film)
1983 Mensch, Berni (TV film)
1982 Murmel, Die (TV film)
1979 Neues vom Räuber Hotzenplotz
1975 Streng geheim (TV film)
Zvláštní oddělení
1970 Die Feuerzangenbowle
Friede den Hütten! Krieg den Palästen! (TV film)
1967 Zlaté časy ve Spessartu
1963 Die schwarze Kobra
Sing, aber spiel nicht mit mir
Unsere tollen Nichten
1962 Der tolle Tag (TV film)
Drei Liebesbriefe aus Tirol
Sein bester Freund
Tanze mit mir in den Morgen
1961 ...und wer küsst mich?
Ach Egon!
Davon träumen alle Mädchen
1960 Die junge Sünderin
Strašidla ze Spessartu
Wenn die Heide blüht
1959 Der blaue Nachtfalter
Lední revue
1958 Der Maulkorb
Wenn die Bombe platzt
1957 Das Herz von St. Pauli
Frauen sind für die Liebe da
Zwei Herzen voller Seligkeit
1956 Donkosakenlied, Das
Holiday am Wörthersee
Schwarzwaldmelodie
Wilhelm Tell
1955 Die Heiratsvermittlerin
Die spanische Fliege
Escale à Orly
Liebe ist ja nur ein Märchen
1954 Clivia
König der Manege
Mädchen mit Zukunft
Zarewitsch, Der
1953 Der Vetter aus Dingsda
Die Rose von Stambul
Knall und Fall als Detektive
Rote Rosen, rote Lippen, roter Wein
1952 Am Brunnen vor dem Tore
Cuba Cabana
In München steht ein Hofbräuhaus
Knall und Fall als Hochstapler
Saison in Salzburg
1951 Durch dick und dünn
Grün ist die Heide
Johannes und die 13 Schönheitsköniginnen
Schön muß man sein
Stips
Tanz ins Glück
1950 Absender unbekannt
Auf der Alm, da gibt's ka Sünd'
Export in Blond
Schwarzwaldmädel
1949 Artistenblut
Die letzte Nacht
Diese Nacht vergess ich nie
Doktor Rosin
Kätchen für alles
Nichts als Zufälle
Um eine Nasenlänge
1948 Arlberg-Express
Blockierte Signale
Der Herr vom andern Stern
1944 Junge Herzen
Májová Bowle
1943 Der kleine Grenzverkehr
Manželka
Panny z Biskupské hory
1942 5. Juni, Der
1940 Der Fuchs von Glenarvon
Očekávám tě
Unser Fräulein Doktor
Začalo to omylem
1939 Beznadějný případ
Das Schwert des Damokles
Drei wunderschöne Tage
In letzter Minute
Silvesternacht am Alexanderplatz
1938 Altes Herz geht auf die Reise
Das große Abenteuer
Die Nacht der Entscheidung
Jarní bouře
Pygmalion
1937 Ein Volksfeind
Eine Nacht mit Hindernissen
Fremdenheim Filoda
Pozor na lásku
V tajném poslání
1936 Das Frauenparadies
Das Hofkonzert
Das Mädchen Irene
Der lustige Witwenball
Der verkannte Lebemann
Hilde Petersen postlagernd
Inkognito
Onkel Bräsig
Pošetilý nápad
Soldaten - Kameraden
Traumulus
Veilchen vom Potsdamer Platz, Das
1935 Ein ganzer Kerl
Frischer Wind aus Kanada
Knockout - Mladé děvče, mladý muž
Königstiger
Peter, Paul und Nanette
Valčík pod věží
Velký úklid
Wenn ein Mädel Hochzeit macht
1934 Das Blumenmädchen vom Grand-Hotel
Der schwarze Walfisch
Dobrodružství v jižním expresu
Dvakrát svatba
Frühjahrsparade
Nebezpečné dobrodružství
Peter
Rozpustilá Čibi
1933 Chlapec z Hitlerjugend
Die Fahrt ins Grüne
Drei blaue Jungs, ein blondes Mädel
Hände aus dem Dunkel
Liebe muß verstanden sein
Nebojte se lásky
Palčivé tajemství
Páže z hotelu Dalmasse
S. O. S. ledovec
1932 Das Blaue vom Himmel
1931 Die Nacht ohne Pause
Emil a detektivové

TV seriály

1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
Karl, der Gerechte (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hitlers nützliche Idole (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1955 Vatertag

Host

TV pořady

1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace