foto

Kenneth Cranham

  • nar. 12.12.1944 (73 let)
    Dunfermline, Fife, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Official Secrets
2017 Filmové hvězdy neumírají v Liverpoolu
2014 Herkules: Zrození legendy
Zloba - Královna černé magie
2013 Uzavřený kruh
2012 Flying Blind
Suspension of Disbelief
2011 5 Days of War
Night Watch (TV film)
The Cherry Orchard (divadelní záznam)
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
Španělská chřipka: Zapomenutí padlí (TV film)
2008 Valkýra
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
Dobrý ročník
The Lavender List (TV film)
2004 Po krk v extázi
Trauma
2003 Man Dancin'
Perlivý kyanid (TV film)
Pollyanna (TV film)
2002 Dva muži šli do války
Night Flight (TV film)
2001 Dalziel a Pascoe: Nepříjemné pravdy (TV film)
NCS: Manhunt (TV film)
2000 Ancients, The (TV film)
Justice in Wonderland (TV film)
Klub sráčů
Lady Audley's Secret (TV film)
Most Fertile Man In Ireland, The
Nejlepší gangster
Vášnivá salsa
Zlaťák
1999 Drsný holky
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
The Last Yellow
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1998 Na plný plyn
Vigo
1997 Boxer
Půlnoční střelec (TV film)
1996 Deep in the Heart
Postel plná růží
Vražedná dohoda (TV film)
1994 Requiem Apache (TV film)
1993 Royal Celebration (TV film)
1992 Little Bit of Lippy, A
Tale of a Vampire
1991 Prosperovy knihy
V podezření
1989 Just Another Secret (TV film)
Pán loutek (TV film)
1988 Hellraiser II: Svázaný s peklem
Stealing Heaven
Čokoláda
1987 Making Waves
1986 Birthday Party, The (TV film)
Hra na vraždu (TV film)
1985 Heart of the High Country
Lady Windermere's Fan (TV film)
1982 Ronde, La (TV film)
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)
Kupec benátský (TV film)
1978 Butterflies Don't Count (TV film)
1977 Joseph Andrews
1976 Peer Gynt
Robin a Mariana
1974 The Changeling (TV film)
1973 Achilles Heel (TV film)
1972 Bratr Slunce, sestra Luna
Chauffeur & the Lady, The (TV film)
1971 Up Pompeii
1970 All the Way Up
Zlomek strachu
1969 Eye of Heaven, The (TV film)
Gangster (TV film)
Sling Your Hook (TV film)
1968 Oliver!
Otley

TV seriály

2018 V čísle 9 (TV seriál)
And the Winner Is... (S04E05)
2017 Bancroft (TV seriál)
Bílá princezna (TV seriál)
Old Curses (E08)
Boj o přízeň (E02)
2016 Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Hledá se dívka (E04)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden dlouhý víkend (E03)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
In the Flesh (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 In the Flesh (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
An Unholy Death (S02E02)
2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
A Faraway Country About Which We Know Nothing (S02E01)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavé sedlo (S13E03)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
Bitva u Farsala (S01E07)
Egeria (S01E06)
další epizody (8)
Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
2004 Genius of Mozart, The (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
2002 Dickens (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
Without Motive (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)
1996 The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
1989 Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
Rules of Engagement (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 A Sort of Innocence (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
The Bell (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Et in Arcadia Ego (E01)
1980 Tereza Raquinová (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1967 Ways with Words (TV seriál)

Dokumentární

2014 Leviathan: The Story of Hellraiser and Hellbound: Hellraiser II
2007 Historie jídla (TV seriál)
Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)
Válečníci (TV seriál)
Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)
2006 Hannibal: Nepřítel Říma (TV film)
2003 Zabít Hitlera (TV film)
2002 Arena: Harold Pinter (TV film)
1975 Arena (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace