foto

Paul Rattray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rearview
2012 Ptačí zpěv (TV film)
2005 Last Rights (TV film)
2004 Metro
2002 Max
2001 Do toho
Enigma

TV seriály

2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Bitva bastardů (S06E09)
Křivopřísežník (S06E03)
Domů (S06E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace