foto

James Crocker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Just Deserts (TV film)

TV seriály

2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Probuzení (S03E10)
Kousek lásky (S03E01)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Mimo tělo (S02E20)
Deprogramátoři (S02E16)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Makisté, část první (S02E20)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
Cardassiané (S02E05)
Superman (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1998 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
V sevření hada (S01E21) - povídka

Herecká filmografie

Dokumentární

1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace