foto

James Crocker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Just Deserts (TV film)

TV seriály

2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Uneseni (S07E16)
Jako rodina (S07E01)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Dekomprese (S06E13)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Azyl (S05E15)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Krize identity (S04E10)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Probuzení (S03E10)
Kousek lásky (S03E01)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Mimo tělo (S02E20)
Deprogramátoři (S02E16)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Makisté, část první (S02E20)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
Cardassiané (S02E05)
Superman (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
No Way Down (S01E04)
Max Headroom (TV seriál)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Play / Grace Note (S01E23)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Wordplay / Dreams for Sale / Chameleon (S01E02)
Shatterday / A Little Peace and Quiet (S01E01)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1998 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
V sevření hada (S01E21) - povídka

Producentská filmografie

TV seriály

1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jem'Hadarové (S02E26)
Tribunál (S02E25)
Kolaborant (S02E24)
další epizody (16)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Druhý pohled (S02E09)
Nutné zlo (S02E08)
další epizody (10)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
Gramma / Personal Demons / Cold Reading (S01E18)
Welcome to Winfield / Quarantine (S01E17)
The Elevator / To See the Invisible Man / Tooth and Consequences (S01E16)
další epizody (4)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Night of the Meek / But Can She Type? / The Star (S01E13)
The Beacon / One Life, Furnished in Early Poverty (S01E11)
The Shadow Man / The Uncle Devil Show / Opening Day (S01E10)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Dokumentární

1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky