foto

Alan Stock

  • nar. 8.7.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Jedovatý břečťan
1991 Ideální zbraň
1990 Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
Ulice
1983 Frightmare: Legenda hororů
What's Up, Hideous Sun Demon
Šerif z pouti (TV film)
1982 Time Walker
1981 Čí je to vlastně život

TV seriály

1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Pátý únor v pětadevadesátém (S01E15)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 MacGruder and Loud (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Beast from the Belly of a Boeing (S01E12)
The Rousters (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1980 The Contender (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky